Warning: Use of undefined constant SITECOOKIEPATH - assumed 'SITECOOKIEPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/f/b/kinderzomerspelen.nl/httpd.www/wp/wp-config.php on line 78 Voor de ouders | KinderZomerSpelen2018

KinderZomerSpelen 2018: van 23 juli t/m 10 augustus

 

Inlichtingen

De KinderZomerSpelen worden georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen, Ouddiemerlaan 104, 1111 HL Diemen, tel. 020-6953783.

 

Voor wie zijn de KinderZomerSpelen?

De KinderZomerSpelen zijn bedoeld voor kinderen van 6-12 jaar die in Diemen naar de basisschool gaan. Deze leeftijdsgrenzen zullen streng worden aangehouden i.v.m. de grote belangstelling.

 

Waar worden de KinderZomerSpelen gehouden?

In Sportcentrum Wethouder F.B. Duran, Ouderkerkerlaan 10, Diemen-Zuid.

 

Hoe laat beginnen we?

We beginnen elke dag om 10.00 en eindigen om 15.30 (maandag t/m vrijdag). Let op: alleen op de drie maandagen zullen de kassa’s om 9.30 open gaan, i.v.m. de verkoop van de weekkaarten, de andere dagen om 9.45. Het hek gaat om 10.15 dicht, daarna kun je pas weer tijdens de pauze van 12.15 tot 13.00 binnenkomen. Tussen de middag blijven we met z’n allen in het sportcentrum om te eten. Zorg ervoor dat je zelf eten, drinken en eventueel zakgeld bij je hebt.

 

Kassa

Op de drie maandagen zullen de kassa’s om 9.30 open gaan, i.v.m. de verkoop van de weekkaarten, de andere dagen (dinsdag tot en met vrijdag) om 9.45. Aan de kassa is het alleen mogelijk om contant te betalen. We stellen het erg op prijs als er gepast betaald kan worden (GEEN pin mogelijk). Er zal een aparte rij zijn waar gepast betaald kan worden.

 

Voorverkoop kaartjes

Op 18 en 19 juli is het tussen 13.00 en 17.00 mogelijk om al weekkaarten en kaartjes voor de uitstapjes te verkrijgen. Dit kan in het Duran Zwembad aan de Kinderzomerspelen kassa. Ook hier geldt dat pinnen niet mogelijk is en dat gepast betalen op prijs gesteld wordt.

 

Hoeveel kost het?

Hoeveel kost het? Met stadspas op naam van het kind
Dagkaart € 7,00 € 3,50
Weekkaart week 1 € 21,00 € 10,50
Weekkaart week 2 € 21,00 € 10,50
Weekkaart week 3 € 28,00 € 14,00

In week 1 is er een uitstapje naar de Linnaeushof en in week 2 naar Kidz City (door weersomstandigheden kunnen hier mogelijk wijzigingen in plaatsvinden). De kosten voor de uitstapjes bedragen € 17,00 p.p, met stadspas (op naam van het kind) € 8,50. Kaartjes voor de uitstapjes zijn alleen te verkrijgen aan de KZS kassa!!

 

Wat moet je meenemen?

Ten eerste natuurlijk sportschoenen! In de sportzaal mag je alleen sportschoenen met lichte zolen (géén zwart!) aan. Je mag in deze schoenen niet naar buiten, anders wordt de vloer van de sportzaal vuil. Als je geen sportschoenen bij je hebt moet je op blote voeten lopen.

Ten tweede: brood, drinken en evt. zakgeld.

Ten derde: trek kleren aan die een beetje vies mogen worden.

Ten vierde: zorg ervoor dat je naam, adres en telefoonnummer in kleding en/of tas voor de KZS-medewerkers terug te vinden is, zodat we altijd je ouders/ verzorgers kunnen bellen.

 

Wat kun je beter thuislaten?

Laat geld, horloges, mobieltjes en andere dure spullen thuis. Wij nemen niets in bewaring en zijn niet verantwoordelijk voor kapotte en zoekgeraakte spullen.

 

Zwemmen

Op dinsdag- en donderdagochtend gaan we zwemmen, dus dan moet je zwemkleding en een handdoek meenemen. Wil je niet zwemmen, dan kan je pas om 12.15 terecht in het sportcentrum.

 

KinderZomerSpelen krant

Iedere dag komt er een aparte KinderZomerSpelen krant uit. Alle kinderen krijgen een exemplaar mee, zodat ze thuis alles nog eens na kunnen lezen.